Komentarz Waksmana dot. oskarżeń względem swojej osoby

Miejsce spotkań mieszkańców federacji. Arkadiusz gwarantuje smaczność trunków.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Komentarz Waksmana dot. oskarżeń względem swojej osoby

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 08 kwie 2026, 22:27Nie zamierzam się w tym dziale kłócić, więc odpowiadam krótko i ostatni raz - gdyby o to ci chodziło, przyjąłbyś ofertę uzyskania API, które by ci w zupełności wystarczyło do rozwijania systemów informatycznych Nordaty. Nie przyjąłęś, a z grupki rządowej wiemy już teraz co w międzyczasie pisałeś o mnie, o NUI i o FN. Proszę, przenieśmy tę dyskusję gdzieś indziej jeśli dalej chcesz polemizować.

// (ooc czy coś) Nie rozumiałeś i nigdy nie zrozumiesz. Ty to ubierasz w jakiś roleplay i dopowiadasz sobie niestworzone rzeczy przerzucając to jednocześnie na stronę realną. Mnie to wybitnie dotyka nie jako Waksmana, ale jako osobę piszącą właśnie tą wiadomość, patrzącą w ekran telefonu. Która przez większość czasu utrzymywała cały serwer ze swoich PRAWDZIWYCH PRYWATNYCH PIENIĘDZY, najpierw dostając w zamian jakieś wirtualne pieniążki, a potem dostając na mordę WYJEBANIE, pod zarzutem „grozenia zniszczeniem forum” w momencie upojenia alkoholowego  podczas rozmowy głosowej na prywatnym serwerze Discord (XDD no tak było co poradzę, łykend był chyba, bądźmy ludźmi), co potem sprostowałem i dałem do zrozumienia, że nigdy bym czegoś takiego nie zrobił. Wy w odpowiedzi nakręciliście jakąś pojebaną spiralę nienawiści wobec mnie, czego do tej pory nie rozumiem. Zostałem praktycznie pozbawiony sensu bytowanie w tym wszystkim, bo to tak jakbyście mi bezprawnie własne dziecko zabrali. Możecie to traktować jako crashout albo jako szczere wyznanie. Już mi to loto szczerze powiedziawszy. Pozdrawiam i, mam nadzieję, do nie zobaczenia.
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2026, 22:55 przez Użytkownik Usunięty 233511, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Re: Komentarz Waksmana dot. oskarżeń względem swojej osoby

unu
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2026, 22:52 przez Użytkownik Usunięty 233511, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: wątki mi się pomyliły XDDDDDDD
Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Wydaje ci się, po prostu przeniosłem tutaj @Waksman

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Experienced
Experienced

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 08 kwie 2026, 22:54Wydaje ci się, po prostu przeniosłem tutaj @Waksman

miło wsm, dziękuję
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2026, 22:55 przez Użytkownik Usunięty 233511, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Damiano Robingren
Collaborator
Collaborator

Post autor: Damiano Robingren »

Bolesław Kirianóo von Hohenburg pisze: 08 kwie 2026, 22:27Nie przyjąłęś, a z grupki rządowej wiemy już teraz co w międzyczasie pisałeś o mnie, o NUI i o FN

ja wiem tyle że boluś to młody kaczyński i że nui to jebać a fn odbudować 🥰
ODPOWIEDZ

Wróć do „Herbaciarnia "U Arkadiusza"”