Kurwa!!! Jak to zostałam skreślona przecież było że startuje!!! Chuj wam w dupę!!! Gdzie tu demokracja? Kurwa!!!!!!!!!!! Kto na to pozwolił? Uzgodniłam, że startuje, wy suki syny, parszywe jebańce!!!!!!!!. Kurwa mać!!!!!, to jakiś spisek!!!!!!? Chuj wam wszystkim w wasze zdradzieckie pizdy, wy skurwysyny!!!! ZAPIERDOLE WAS albo nie, jebać was, i te mikronacje
Wybory do Kongresu VII kadencji -wyniki
- Burek
- Community Regular
Re: Wybory do Kongresu VII kadencji -wyniki
Kurwa!!! Jak to zostałam skreślona przecież było że startuje!!! Chuj wam w dupę!!! Gdzie tu demokracja? Kurwa!!!!!!!!!!! Kto na to pozwolił? Uzgodniłam, że startuje, wy suki syny, parszywe jebańce!!!!!!!!. Kurwa mać!!!!!, to jakiś spisek!!!!!!? Chuj wam wszystkim w wasze zdradzieckie pizdy, wy skurwysyny!!!! ZAPIERDOLE WAS albo nie, jebać was, i te mikronacje
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Rising Star
Dopiero kalkiluchy zarejestrowały komitet, a już pierwszą osobę ojebały na listę.
Ostatnio zmieniony 11 sie 2025, 20:59 przez Bolesław Kirianóo von Hohenburg, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ewe Novak
- Apprentice
Myślałam, że szanujemy siebie nawzajem. Alw widocznie nie, nikt niczego się nie nauczył przez te 5 lat... Pierdole was wszystkich
- Burek
- Community Regular
- Ewe Novak
- Apprentice
Nawet sąd nie ma sędziego by to głosić , jebane bezprawie,warte śmiechu to wasze "wirtualne" państwo. Nic z wami się nie da zrobić. Jeszcze raz - jebać was , to chyba harlin i waksman się zmówili przeciwko mnie, okazali się większymi kurwami od innych, nie spodziewalabym się tego...
- Burek
- Community Regular
Ewe Novak pisze: 11 sie 2025, 21:00Nawet sąd nie ma sędziego by to głosić , jebane bezprawie,warte śmiechu to wasze "wirtualne" państwo. Nic z wami się nie da zrobić. Jeszcze raz - jebać was , to chyba harlin i waksman się zmówili przeciwko mnie, okazali się większymi kurwami od innych, nie spodziewalabym się tego...
Możliwe, że niedługo będzie sędzia
- Bolesław Kirianóo von Hohenburg
- Rising Star
Ewe Novak pisze: 11 sie 2025, 21:00Nawet sąd nie ma sędziego by to głosić , jebane bezprawie,warte śmiechu to wasze "wirtualne" państwo. Nic z wami się nie da zrobić. Jeszcze raz - jebać was , to chyba harlin i waksman się zmówili przeciwko mnie, okazali się większymi kurwami od innych, nie spodziewalabym się tego...
A było iść za śladem ojca do KK, a nie się układać z kalkilistami
- Ewe Novak
- Apprentice
Juz się zrzeklam obywatelstwa , nie rozumiem bo to jakiś debilizm ze strony harlina i waksmana, bo stracili mnie. Ale chuj im w dupę teraz
- Użytkownik Usunięty 233511
- Experienced
Ewe Novak pisze: 11 sie 2025, 21:05Juz się zrzeklam obywatelstwa , nie rozumiem bo to jakiś debilizm ze strony harlina i waksmana, bo stracili mnie. Ale chuj im w dupę teraz
Discorda używasz, przynajmniej używałaś w ciągu ostatnich kilku dni. Trąbiłem o listach, Harlin trąbił nie tylko na Discordzie. Nie wiem skąd wąty do mnie, przecież ja za ciebie reakcji nie dam XD
- Burek
- Community Regular