Wybory do Kongresu VII kadencji -wyniki

Tu przeczytasz informacje i obwieszczenia Federalnej Komisji Wyborczej
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Re: Wybory do Kongresu VII kadencji -wyniki

Post autor: Burek »

Kurwa!!! Jak to zostałam skreślona przecież było że startuje!!! Chuj wam w dupę!!! Gdzie tu demokracja? Kurwa!!!!!!!!!!!  Kto na to pozwolił? Uzgodniłam, że startuje, wy suki syny, parszywe jebańce!!!!!!!!. Kurwa mać!!!!!, to jakiś spisek!!!!!!? Chuj wam wszystkim w wasze zdradzieckie pizdy, wy skurwysyny!!!! ZAPIERDOLE WAS albo nie, jebać was, i te mikronacje 

Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Dopiero kalkiluchy zarejestrowały komitet, a już pierwszą osobę ojebały na listę. 
Ostatnio zmieniony 11 sie 2025, 20:59 przez Bolesław Kirianóo von Hohenburg, łącznie zmieniany 1 raz.

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Ewe Novak
Apprentice
Apprentice

Post autor: Ewe Novak »

Myślałam, że szanujemy siebie nawzajem. Alw widocznie nie, nikt niczego się nie nauczył przez te 5 lat... Pierdole was wszystkich 
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Bravo Harlin!

Awatar użytkownika
Ewe Novak
Apprentice
Apprentice

Nawet sąd nie ma sędziego by to głosić , jebane bezprawie,warte śmiechu to wasze "wirtualne" państwo. Nic z wami się nie da zrobić. Jeszcze raz - jebać was , to chyba harlin i waksman się zmówili przeciwko mnie, okazali się większymi kurwami od innych, nie spodziewalabym się tego... 
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Ewe Novak pisze: 11 sie 2025, 21:00Nawet sąd nie ma sędziego by to głosić , jebane bezprawie,warte śmiechu to wasze "wirtualne" państwo. Nic z wami się nie da zrobić. Jeszcze raz - jebać was , to chyba harlin i waksman się zmówili przeciwko mnie, okazali się większymi kurwami od innych, nie spodziewalabym się tego... 

Możliwe, że niedługo będzie sędzia

Awatar użytkownika
Bolesław Kirianóo von Hohenburg
Rising Star
Rising Star

Post autor: Bolesław Kirianóo von Hohenburg »

Ewe Novak pisze: 11 sie 2025, 21:00Nawet sąd nie ma sędziego by to głosić , jebane bezprawie,warte śmiechu to wasze "wirtualne" państwo. Nic z wami się nie da zrobić. Jeszcze raz - jebać was , to chyba harlin i waksman się zmówili przeciwko mnie, okazali się większymi kurwami od innych, nie spodziewalabym się tego... 

A było iść za śladem ojca do KK, a nie się układać z kalkilistami 

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan

w Winkulii jako Mikołaj III

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Awatar użytkownika
Ewe Novak
Apprentice
Apprentice

Juz się zrzeklam obywatelstwa , nie rozumiem bo to jakiś debilizm ze strony harlina i waksmana, bo stracili mnie. Ale chuj im w dupę teraz 
Awatar użytkownika
Użytkownik Usunięty 233511
Experienced
Experienced

Post autor: Użytkownik Usunięty 233511 »

Ewe Novak pisze: 11 sie 2025, 21:05Juz się zrzeklam obywatelstwa , nie rozumiem bo to jakiś debilizm ze strony harlina i waksmana, bo stracili mnie. Ale chuj im w dupę teraz 

Discorda używasz, przynajmniej używałaś w ciągu ostatnich kilku dni. Trąbiłem o listach, Harlin trąbił nie tylko na Discordzie. Nie wiem skąd wąty do mnie, przecież ja za ciebie reakcji nie dam XD
Awatar użytkownika
Burek
Community Regular
Community Regular

Trzeba było REAGOWAĆ MOCNIEJ
ODPOWIEDZ

Wróć do „Federalna Komisja Wyborcza”