Zjazd Nordaciarzy

Miejsce dyskusji Nordatczyków
Awatar użytkownika
Kamiljan de Harlin
Community Regular
Community Regular

Re: Zjazd Nordaciarzy

Post autor: Kamiljan de Harlin »

1. Ten wątek to nie przytyk w kierunku zjazdu organizowanego przez @Orjon, tylko akt mojej żartobliwej złośliwości wobec Burka i Andżeja, którzy mieli czelność się spotkać bez reszty ekipy. DW: @Alfred Fabian von Tehen-Dżek@Piotr Jankowski

2. Proponuję mimo wszystko jednodniowe spotkanie, w mieście położonym mniej więcej w centrum względem rozmieszczenia Nordaciarzy na mapie Polski, ażeby dojazd był szybki. 

3. Daruję sobie koncept produktywności zjazdu, bo widziałem na niego alergiczną reakcję na Discordzie. 
Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Awatar użytkownika
Orjon
Contributor
Contributor

Post autor: Orjon »

Kamiljan de Harlin pisze: 11 sie 2025, 19:33Ten wątek to nie przytyk w kierunku zjazdu organizowanego przez @Orjon, tylko akt mojej żartobliwej złośliwości wobec Burka i Andżeja, którzy mieli czelność się spotkać bez reszty ekipy.

Przyjąłem, nie śledzę na bieżąco tego, co się tu dzieje, więc przepraszam, nie znałem kontekstu, a pierwszy post wskazywał trochę na co innego ;)
Awatar użytkownika
Alfred Fabian von Tehen-Dżek
Apprentice
Apprentice

Post autor: Alfred Fabian von Tehen-Dżek »

A, czyli nie będzie zjazdu Nordaciarzy? 😞 
Awatar użytkownika
Andrzej Ordyński
Collaborator
Collaborator

Post autor: Andrzej Ordyński »

Alfred Fabian von Tehen-Dżek pisze: 20 sie 2025, 13:18A, czyli nie będzie zjazdu Nordaciarzy? 😞 

Zgłosili się ludzie, którzy nic nie robią "poza gadaniem wyłącznie na Discordzie o 2 w nocy", więc prezydent Harlin stwierdził, że z trollami nie będzie się spotykał. 😭
/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński

Premier II Federacji Nordackiej
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ciastkarnia "Bez Nazwy"”